"Come to your senses.”

Trainers

AnnaMaria Springelkamp

AnnaMaria is fysiotherapeut sinds 1980. Ze woonde lang in Friesland en had een eigen praktijk in Heerenveen en Sneek. Nu woont en werkt ze in Groningen.

 

Midden jaren 90 volgde ze een specialisatiestudie Oedeemtherapie en werkte ze jaren met vrouwen met borstkanker. Haar voornaamste interesse ligt op het gebied van de psychosomatiek. Sinds 2000 is ze haptotherapeut en ondersteunt ze mensen met stressgerelateerde klachten. Hiernaast werkt ze sinds 2014 als YinYoga-docent en geeft ze wekelijks les aan vijf groepen in Groningen en Paterswolde.


AnnaMaria is geregistreerd in het CKR voor Fysiotherapie, in het BIG-register, en in het register Yinyoga-docenten.

 

Meer weten over AnnaMaria? Kijk op: praktijk-springelkamp.nl

 

Fokje Westerling

Fokje werkte na haar studie Communicatiewetenschap 14 jaar als communicatieadviseur voor grote organisaties. Gaandeweg breidde haar belangstelling voor bedrijfscommunicatie zich uit naar persoonlijke communicatie en persoonlijke ontwikkeling.


Sinds 2003 werkt ze vanuit SolidConcepts in Groningen als communicatieadviseur, coach, therapeut en mindfulness- en zelfcompassietrainer.


Fokje is als mindfulnesstrainer gecertificeerd door de VVM en de VMBN (categorie 1-trainer) en is supervisor voor deelnemers aan de MBCL-opleiding tot compassietrainer van Frits Koster en Erik van den Brink.


Meer weten over Fokje? Kijk op: solidconcepts.nl

"Never change

a winning team. Mooie samenwerking. Leuk om te zien dat jullie elkaar allebei je 'ding' laten doen en zelf participeren."

"Dank jullie wel voor het creëren van een veilige en warme omgeving. Op die grond kan je groeien!"

"Practice what you preach, dat is precies wat jullie doen!"